Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Gerincbetegek a Gerincbetegekért Alapítvány

A Gerincbetegek a Gerincbetegekért Alapítvány célja a nem megfelelő anyagi körülmények között élő daganatos gerincbetegségben és egyéb, a gyermekkorra jellemző gerincbetegségekben szenvedő gyermekek gyógyítása során felmerülő személyi kiadások enyhítése (utazási támogatás, segédeszköz beszerzése, házi gondozás megszervezése).

Az alapítvány napi feladatai között kiemelkedő a gerincbetegségek jobb megismerését elősegítő alapkutatások finanszírozása, valamint a gerincbetegek szociális, egzisztenciális és mentális rehabilitációját elősegítő szerződések és aktivitások támogatása.

Amennyiben az évi jövedelmekről elkészített adóbevallásnál az alapítványoknak adható 1 %-ot a Gerincbetegek a Gerincbetegekért Alapítványának ajánlaná fel, úgy az alapítvány adószámát - 18231894-1-43 - szíveskedjen feltüntetni a rendelkező nyilatkozat megfelelő rovatában.

Köszönjük megtisztelő támogatását!


Az alapítvány honlapja: http://gerincbetegalapitvany.hu/
Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató