Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Nyári Hegyvidéki Napok 2014

Ismét Egészségnap a Hegyvidéken!

Az Országos Gerincgyógyászati Központ ingyenes vizsgálatokkal várja az érdeklődőket június 14-én 10 órától. Fókuszban a gerinc: csontritkulás szűrés ODM készülékkel, ortopédia: mozgásszervi szűrés, gerinc deformitás szűrés ultrahang készülékkel (Spinal Mouse), fizikai állapotfelmérés, gyógymasszázs, gyógytorna foglalkozások, pszichológiai sarok: pszichológiai teszt gerincfájdalom esetén.

A Hegyvidéki Egészségnap orvosok, védőnők és más egészségügyi szakemberek, valamint egészségügyi szolgáltatók részvételével kínál a családok számára ingyenesen látogatható, hasznos programokat. Tanácsadással, szűrővizsgálatokkal, kiállításokkal, kóstolókkal kívánunk segítséget, mintát adni a hegyvidékieknek az egészségük megőrzése és a betegségek megelőzése érdekében, az egészséges életmód kialakításához.

Az Egészségnap a Hegyvidéki Napok rendezvényeként lehetőséget nyújt a családok részére, hogy a kikapcsolódás mellett figyeljenek egészségi állapotukra is.

Látogatási tilalom

Tisztelt látogatók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Megértésüket köszönjük!