Dr. Fazekas Béla jelölése az év orvosa pályázaton

Astellas-díj – Az év orvosa pályázat szakmai döntősei között található Dr. Fazekas Béla gerincsebész. Az Országos Gerincgyógyászati központ főorvosa a sebészeti jellegű tevékenységek kategória első három jelöltje között szerepel.

Az Astellas Pharma, a MOTESZ, a Magyar Kórházszövetség és a hazai orvosképző egyetemek az Astellas-díj - Az év orvosa pályázat elindításával és a kiemelkedő orvosi teljesítmények széleskörű elismerésével közösen kívánnak hozzájárulni ahhoz, hogy a hazai orvosok elismertsége és az orvosi hivatás megbecsülése a társadalom minden rétegében erősödjön. E cél érdekében közösen törekszenek arra, hogy az egészségügyben naponta megtapasztalható pozitív történetek és a betegek gyógyulását szolgáló példaértékű orvos-beteg kapcsolatok minél nagyobb nyilvánosságot kapjanak.

Gratulálunk!