Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

AOSpine Masters Symposium

Gerincdaganatok műtéti kezelése

Budapest, 2014. November 27-28.

konferencia áttekintést nyújtott a kimetszés, helyreállítás és a stabilizáció technikai megoldásairól a gerincdaganat sebészet területén. A meghívott előadók megosztották tapasztalataikat a gerincsebészet ismert technikáival és a speciális megoldásokkal kapcsolatban, a gerinc egyes területei és a különböző patológiák tekintetében. Az ismert műtéti technikák mellett a műtéti és a műtét utáni komplikációk is részletes megbeszélésre kerültek, kiemelve a lehetséges megoldásokat és konzekvenciákat. A program során számos eset ismertetése került bemutatásra, megbeszélésre.

Az Országos Gerincgyógyászati Központ előadói:

Varga Péter Pál: AOSpine Presentation
Varga Péter Pál: Special considerations: Sacrum
Rónai Márton: Complications (cases)
Bozsódi Árpád: Molecular targets in chordoma
Császár-Nagy Noémi: Psychoscial issues of spine tumor patients
Szövérfi Zsolt: Patient education and complience
Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató