Az Országos Gerincgyógyászati Központ hazánk egyetlen olyan közfinanszírozott kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének teljes spektrumát átfogja.

English

Amerikai egyetemisták látogattak intézetünkbe

A Danish Institute for Study Abroad program keretében idén hatodik alkalommal érkeztek hozzánk, harmadéves amerikai egyetemi diákok, különböző fakultásokról. Alkalmanként 28-30 diák érkezik az egy hetes programra, amely során bécsi és budapesti egészségügyi intézményeket látogatnak meg.

A Budai Egészségközpontot és az Országos Gerincgyógyászati Központot több osztályon keresztül mutatjuk be a hallgatók számára. Dr. Jakab Gábor vezetésével bemutatásra kerültek a központ különböző osztályai: a radiológiai osztály, a járóbeteg ambulancia. A gyógytorna osztályon Boja Sára válaszolt a kérdésekre, a kutatás-fejlesztési osztályon Dr. Lazáry Áron ismertette a K+F aktualitásokat, a pszichoterápiás osztály működését Stoll Dániel, Harkai Viktória és Bagdi Petra mutatták be. Büszkék vagyunk arra, hogy a Danish Institute for Study Abroad program szervezői idén is ragaszkodtak kórházi ebédhez, így valóban teljes képet kaptak a diákok az intézmény életéről.

Minden alkalommal öröm látni a diákok lelkes érdeklődését és nyitottságát!