Dr. Bagdy Emőke Prima Primissima Díjat kapott

2013. december 6-án a Prima Primissima Díj oktatás és köznevelés kategóriájának nyertese Dr. Bagdy Emőke pszichológus lett.

A professor asszony 1982-ben lett a pszichológiai tudományok kandidátusa, 1995-ben pedig habilitált doktora. Több egyetemi pszichológia szakirány alapítása és szervezése fűződik nevéhez. Főbb kutatási területei: relaxációs eljárások hatásvizsgálata, a hivatásszemélyiség fejlesztésére irányuló módszerek kimunkálása; párkapcsolati viszonyelemzés, stressz-kezelő módszerek, egészségpszichológia.

Dr. Bagdy Emőke az Országos Gerincgyógyászati Központ pszichoterápiás osztályának és az intézetben működő pszichoszomatikus ambulancia munkacsoport szakmai vezetője.

Szeretettel gratulálunk a díjhoz!