Perner Ferenc Professzor Széchenyi-díjban részesült

Széchenyi-díj

Perner Ferenc Professzor Úr, aki a Budai Egészségközpont alapítása óta segíti munkánkat, a március 15-i nemzeti ünnepen Széchenyi-díjban részesült.

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Transzplantációs és Sebészeti Klinika professor emeritusa több mint öt évtizedes iskolateremtő munkásságáért, az úttörő jelentőségű hazai szervátültetési program megvalósításáért, speciális sebészi – többek között máj-, endokrin, colorectalis és vesetumor-sebészetet érintő – profilok kialakításáért, új műtéti eljárások alkalmazásáért, a sebészutánpótlás nevelése érdekében végzett oktatói tevékenysége, példaértékű életpályája elismeréseként kapta a díjat.

Szeretettel gratulálunk!