Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Nemzetközi Konferenciák októberben

Combined Meeting of Orthopaedic Research Societies - Velence

2013. október 13-16. 

A találkozó házigazdája a European Orthopaedic Research Society.
Az Országos Gerincgyógyászati Központot Dr. Szövérfi Zsolt képviselte: Treatment decision can be simulated? Clinical implications of the MySpine project című előadásával.
A konferenciáról itt olvashat bővebben.

NASS Congress - New Orleans

2013. október 9-12.

A Louisiana-i New Orleansban tartották az Észak Amerikai Gerincgyógyászati Társaság (North American Spine Society) kongresszusát. Az Országos Gerincgyógyászati Központot Dr. Lazáry Áron képviselte : Vitamin D receptor polymorphisms are associated with muscle performance című előadásával. (szerzők: Lazáry Áron, Bozsódi Árpád, Somhegyi Annamária, Varga Péter Pál)
Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató