Nemzetközi Konferenciák októberben

Combined Meeting of Orthopaedic Research Societies - Velence

2013. október 13-16.

A találkozó házigazdája a European Orthopaedic Research Society.
Az Országos Gerincgyógyászati Központot Dr. Szövérfi Zsolt képviselte: Treatment decision can be simulated? Clinical implications of the MySpine project című előadásával.
A konferenciáról itt olvashat bővebben.

NASS Congress - New Orleans

2013. október 9-12.

A Louisiana-i New Orleansban tartották az Észak Amerikai Gerincgyógyászati Társaság (North American Spine Society) kongresszusát. Az Országos Gerincgyógyászati Központot Dr. Lazáry Áron képviselte : Vitamin D receptor polymorphisms are associated with muscle performance című előadásával. (szerzők: Lazáry Áron, Bozsódi Árpád, Somhegyi Annamária, Varga Péter Pál)