Rotterdami diákok látogatása

Tanulmányúton a holland medikusok

Már megszokott, hogy a DIS • Danish Institute for Study Abroad szervezésében Magyarországra látogató orvostanhallgató diákokat intézetünkben fogadjuk és egy tartalmas, 3 órás bemutatkozó előadást tartunk számukra.

Ezúttal Hollandiából a Medical Faculty Society Rotterdam részéről érkezett hasonló kérés. Így 2013. május 9-én 30 holland diákot láttunk vendégül. Az intézmény bemutatását a radiológia, fizioterápia, pszichológia, kutatás-fejlesztés és a marketing osztályok közreműködésével végeztük.

A hangulat és az utólag küldött köszönetnyilvánítás egyaránt baráti volt, a diákok és vezetőik minden tekintetben elégedettek voltak. Hiszem, hogy jó hírünket öregbítik majd. Külön szeretnék köszönetet mondani minden résztvevőnek a gördülékeny, pontos és magas szintű előadásokért, a meglátogatott helyszíneken dolgozóknak pedig türelmükért és segítőkészségükért!

Dr. Jakab Gábor