Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Rotterdami diákok látogatása

Tanulmányúton a holland medikusok

Már megszokott, hogy a DIS • Danish Institute for Study Abroad szervezésében Magyarországra látogató orvostanhallgató diákokat intézetünkben fogadjuk és egy tartalmas, 3 órás bemutatkozó előadást tartunk számukra. 

Ezúttal Hollandiából a Medical Faculty Society Rotterdam részéről érkezett hasonló kérés. Így 2013. május 9-én 30 holland diákot láttunk vendégül. Az intézmény bemutatását a radiológia, fizioterápia, pszichológia, kutatás-fejlesztés és a marketing osztályok közreműködésével végeztük.

A hangulat és az utólag küldött köszönetnyilvánítás egyaránt baráti volt, a diákok és vezetőik minden tekintetben elégedettek voltak. Hiszem, hogy jó hírünket öregbítik majd. Külön szeretnék köszönetet mondani minden résztvevőnek a gördülékeny, pontos és magas szintű előadásokért, a meglátogatott helyszíneken dolgozóknak pedig türelmükért és segítőkészségükért!

Dr. Jakab Gábor

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató