Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Intézetünk a Global Spine Congress 2013-onÁprilis 3-6 között került megrendezésre Hong Kong-ban a Global Spine 2013 konferencia. A legnagyobb nemzetközi gerincsebészeti társaság, az AOSpine 2 évente rendezi meg a nemzetközi tudományos seregszemlét, ahová a világ minden részéről érkeznek a gerincsebész résztvevők.

Az idei kongresszusra 600 tudományos absztraktot fogadtak el. Intézetünk öt előadással képviselte a hazai gerincsebészet tudományos eredményeit, a gerincdaganatok, az ágyéki és a nyaki degeneratív patológiák és a biomechanika tárgykörében.

A színvonalas világkongresszuson az Országos Gerincgyógyászati Központban született egyik tudományos munkát a bírálók a legjobb absztraktok közé választották.

Szerzők:

  • Dr. Csákány Tibor
  • Dr. György Zoltán Magor
  • Dr. Szövérfi Zsolt
  • Dr. Varga Péter Pál.

Gratulálunk a résztvevőknek!

Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató