Intézetünk a Global Spine Congress 2013-on

Április 3-6 között került megrendezésre Hong Kong-ban a Global Spine 2013 konferencia. A legnagyobb nemzetközi gerincsebészeti társaság, az AOSpine 2 évente rendezi meg a nemzetközi tudományos seregszemlét, ahová a világ minden részéről érkeznek a gerincsebész résztvevők.

Az idei kongresszusra 600 tudományos absztraktot fogadtak el. Intézetünk öt előadással képviselte a hazai gerincsebészet tudományos eredményeit, a gerincdaganatok, az ágyéki és a nyaki degeneratív patológiák és a biomechanika tárgykörében.

A színvonalas világkongresszuson az Országos Gerincgyógyászati Központban született egyik tudományos munkát a bírálók a legjobb absztraktok közé választották.

Szerzők:

• Dr. Csákány Tibor