Egészséges Hegyvidék – programindító rendezvény

A részletekről Pokorni Zoltán polgármester a kezdeményezésben aktív szerepet vállaló Országos Gerincgyógyászati Központban, a Budai Egészségközpont szakkórházában tájékoztatta a kerületi háziorvosokat. A rendezvény második részében tudományos előadások keretében ismertették a gerincgyógyászat legújabb lehetőségeit. Dr. Varga Péter Pál előadásával és az és az intézmény eszközparkjának bemutatásával megismerhették az érdeklődők intézmény és a háziorvosok együttműködésének területeit.

Háziorvosok és a szakintézet együttműködése a degeneratív és az időskori gerincelváltozások tekintetében

Dr. Jakab Gábor
Gerincműtétek degenerativ folyamatokban

Dr. Rónai Márton