Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

AOSpine szimpózium Budapesten

Gerincsebészet időskorú betegek esetén

Az AOSpine a gerincgyógyászok nemzetközi közössége, mely azzal a céllal alakult, hogy a gerincgyógyászatban elért legfrissebb tudományos eredményeket ismertessék és elősegítsék a gerincgyógyászat fejlődését világszerte.Egyre több 65 év feletti páciens számára szükséges gerincsebészeti operáció. Az idős betegek gerincgyógyászati ellátása az idősödő gerinc állapota és a betegek általános fizikai állapota miatt még dedikáltabb orvosi megközelítést igényel.

A konferencia kiemelt témája volt a 65 év feletti korosztály speciális rizikó faktorai és az esetleges komplikációk idős betegek gerincműtéte esetén. Az érdeklődők többek között előadásokat hallgathattak meg a gerincet érintő elsődleges és metasztatikus tumorok sebészetével kapcsolatban.

Peter Paul Varga
(Chairperson)

Ufuk Aydinli
(Educational Advisor)

Faculty

Aebi Max CH
Al-Zayed Zayed SA
Blattert Thomas DE
Boriani Stefano IT
Boszczyk Bronek UK
Dzukaev Dimitri RU
Ptashnikov Dmitry RU
Schultheiss Markus DE

További információ a szimpóziumról
AOSpine
Nem akut járó- és fekvőbeteg ellátás szüneteltetése

Tisztelt Látogató!


A kialakult járványügyi helyzetben a kormány illetékes szerveinek rendeletei alapján a Budai Egészségközpont (BEK Kft.) beszűnteti nem akut járó- és fekvőbeteg ellátását. Ez utóbbi elsősorban az Országos Gerincgyógyászati Központ műtéti tevékenységére vonatkozik: mától csak akut gerincsebészeti ellátásra szoruló beteget fogad az intézet, háziorvosi vagy szakrendelői szakorvosi megkeresés alapján. Arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy ne jelentkezzenek a továbbiakban időpont kérésére, mert azt csak a beutaló orvos számára tesszük lehetővé.      

Folyamatban levő gyógykezelésekkel kapcsolatban a diszpécserszolgálat a kezelőorvosok útmutatásai alapján pácienseinket folyamatosan tájékoztatja. Javasoljuk, hogy kérdések esetén intézetünk email-címére eljuttatott levéllel keressék kezelőorvosukat.      

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      


Tisztelettel,


Dr. Varga Péter Pál
alapító főigazgató