Az Országos Gerincgyógyászati Központ hazánk egyetlen olyan közfinanszírozott kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének teljes spektrumát átfogja.

English

2014-09-12 - Hasznos tudnivalók a gerincről

Országos Gerincgyógyászati Központ
Tisztelt Páciensünk!

Legújabb hírlevelünkben összefoglaljuk a porckorongsérvvel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, ötleteket adunk a bárhol elvégezhető tartásjavító gyakorlatokra, valamint foglalkozunk az iskolai prevencióval is.

Országos Gerincgyógyászati Központ
Mennyire gyakori betegség a porckorongsérv?
A porckorong sérv gyakoriságáról, a rizikófaktorokról, a műtéti és rehabilitációs lehetőségekről beszélgettünk dr. Hoffer Zoltán orvosigazgatóval.
További részletekTovábbi részletek
Videó - Tartásjavító alapgyakorlatok
Videó sorozatunkban olyan könnyen elvégezhető gyakorlatokat mutatunk be, melyeket minden nap akár otthon akár a munkahelyünkön, bármikor alkalmazhatunk.
Tovább a videóraTovábbi részletek
"De nehéz az iskolatáska"
A szeptemberi iskolakezdés kapcsán Dr. Somhegyi Annamária prevenciós igazgató segítségével foglaltuk össze a gyermekek gerincvédelmével kapcsolatos írásainkat.
További részletekTovábbi részletek
Bejelentkezés: (+36) 1 887-7900
Országos Gerincgyógyászati Központ 1126 Bp., Királyhágó u. 1-3.
Tel.: (+36) 1 887 7900
Email: info@ogk.hu
Web: www.ogk.hu
Budai Egészségközpont Kft. 1126 Budapest, Nagy Jenő u. 8. Web: www.bhc.hu Email: info@bhc.hu Tel.: (+36) 1 489 5200
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-72258/2014, Cégjegyzékszám: 01-09-692609, Adószám: 12560044-2-43
A jelen tájékoztató levelet azért kapta, mert az Ön e-mail címe szerepel a Budai Egészségközpont Kft. (Országos Gerincgyógyászati Központ a Budai Egészségközpont Szakkórháza működtetője) adatbázisában. Amennyiben levelünkkel zavartuk, illetve a továbbiakban nem kívánja megkapni a hírlevelet, kérjük, kattintson ide: hírlevél lemondása

Ez a levél egy automatikusan generált üzenet, kérjük, ne válaszoljon rá. További tájékoztatást a Országos Gerincgyógyászati Központtal kapcsolatosan weboldalunkon olvashat: ogk.hu