Az Országos Gerincgyógyászati Központ hazánk egyetlen olyan közfinanszírozott kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének teljes spektrumát átfogja.

English

2014-05-29 - Újdonságok az Országos Gerincgyógyászati Központban

Országos Gerincgyógyászati Központ
Tisztelt Páciensünk!

Ahogy korábbi levelünkben jeleztük, ezentúl rendszeresen elküldjük Önnek hírlevelünket, hogy a legújabb diagnosztikai és terápiás lehetőségekről, és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos hasznos tudnivalókról értesítsük.

Országos Gerincgyógyászati Központ
Bővülő ellátási lehetőségek
A folyamatosan növekvő betegszámra való tekintettel egy új, korszerű digitális röntgen berendezést vásároltunk. Ezáltal jelentősen kibővül a vizsgálati kapacitásunk, emellett az OEP-finanszírozott betegek számára számottevően felgyorsul a röntgen diagnosztika.
További részeltekTovábbi részletek
Egy gerincferdülés története
Gerincdeformitás kialakulása esetén elsődleges fontosságú a korai felismerés, hogy a megfelelő orvosi kezelés időben, a súlyosabb problémák kialakulása előtt megkezdhető legyen. Ismerjék meg korábbi betegünk, a 18 éves Liza történetét.
Megnézem a filmetTovábbi részletek
A gerincsérv kialakulásának legújabb teóriája
Az elmúlt időszak egyik népszerű bejegyzésében a gerincsérvek kialakulásának egy új megközelítésével foglalkozunk. Ha szeretne többet tudni a gerincbetegségekről és azok megelőzéséről, legyen Ön is rendszeres olvasója blogunknak!
További részletekTovábbi részletek

Bejelentkezés: (+36) 1 887-7900

Országos Gerincgyógyászati Központ 1126 Bp., Királyhágó u. 1-3.
Tel.: (+36) 1 887 7900
Email: info@ogk.hu
Web: www.ogk.hu
Budai Egészségközpont Kft. 1126 Budapest, Nagy Jenő u. 8. Web: www.bhc.hu Email: info@bhc.hu Tel.: (+36) 1 489 5200
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-72258/2014, Cégjegyzékszám: 01-09-692609, Adószám: 12560044-2-43
A jelen tájékoztató levelet azért kapta, mert az Ön e-mail címe szerepel a Budai Egészségközpont Kft. (Országos Gerincgyógyászati Központ a Budai Egészségközpont Szakkórháza működtetője) adatbázisában. Amennyiben levelünkkel zavartuk, illetve a továbbiakban nem kívánja megkapni a hírlevelet, kérjük, kattintson ide: hírlevél lemondása

Ez a levél egy automatikusan generált üzenet, kérjük, ne válaszoljon rá. További tájékoztatást a Országos Gerincgyógyászati Központtal kapcsolatosan weboldalunkon olvashat: ogk.hu