Az Országos Gerincgyógyászati Központ hazánk egyetlen olyan közfinanszírozott kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének teljes spektrumát átfogja.

English

2014-04-16 - Változások az Országos Gerincgyógyászati Központban

Országos Gerincgyógyászati Központ
Tisztelt Páciensünk!

Engedje meg, hogy mint korábbi páciensünket, tájékoztassuk Önt az Országos Gerincgyógyászati Központban történt változásokról.

2013. december 1-től az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) a gerincsebészeti ellátás fontosságának és központunk kiemelt szerepének elismeréseként, illetve a várólisták ledolgozásának céljából bővítette intézményünk közfinanszírozott kapacitásait és ellátási spektrumát.

A bővítés eredményeként 2014-ben 111 gerincgyógyászati ágyon és 14 intenzív-őrző ágyon folytathatjuk fekvőbeteg ellátó tevékenységünket. Ez lehetőséget teremt arra, hogy a korábbi több éves gerincgyógyászati műtéti várólistát lényegesen csökkentsük.

A járóbeteg-ellátásban nemcsak megnövekedett kapacitással, de egyben szélesebb szakmai spektrummal is állunk pácienseink rendelkezésére: a kibővülő ortopédiai-gerincgyógyászati ambulancia mellett immár közfinanszírozottan is elérhető a reumatológia szakrendelés és az ENG/EMG vizsgálat.

Hamarosan elindítjuk a gerincbetegségek diagnosztikájához kapcsolódó és a műtéti előkészítést szolgáló OEP-finanszírozott belgyógyászati-kardiológiai, urológiai és érsebészeti ambulanciáinkat. Nagy örömünkre szolgál, hogy az eddig saját költségünkön működtetett pszichológia-pszichiátria tevékenység is OEP-finanszírozást kapott.

Folyamatosan zajlik a műtőblokkok felújítása és beüzemelése, ennek eredményeként áprilistól már 5 műtőben végezhetjük a gerincsebészeti beavatkozásokat.

Az Országos Gerincgyógyászati Központ hazánk egyetlen olyan kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének teljes spektrumát átfogja. Élve a kibővített finanszírozás adta lehetőséggel, a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesítsük a hozzánk forduló pácienseket!

Üdvözlettel:
Az Országos Gerincgyógyászati Központ vezetősége

Bejelentkezés: (+36) 1 887-7900

Országos Gerincgyógyászati Központ 1126 Bp., Királyhágó u. 1-3.
Tel.: (+36) 1 887 7900
Email: info@ogk.hu
Web: www.ogk.hu
Budai Egészségközpont Kft. 1126 Budapest, Nagy Jenő u. 8. Web: www.bhc.hu Email: info@bhc.hu Tel.: (+36) 1 489 5200
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-72258/2014, Cégjegyzékszám: 01-09-692609, Adószám: 12560044-2-43
Pácienseink széles körű tájékoztatását Intézetünkben 20 éve kiemelt fontossággal kezeljük. Mostantól ez újabb elemmel bővül, hiszen ezentúl rendszeresen elküldjük Önnek hírlevelünket, hogy a legújabb diagnosztikai és terápiás lehetőségekről, és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos egyéb hasznos tudnivalókról értesítsük.

A jelen tájékoztató levelet azért kapta, mert az Ön e-mail címe szerepel az Országos Gerincgyógyászati Központ, a Budai Egészségközpont szakkórháza adatbázisában. Amennyiben levelünkkel zavartuk, illetve a továbbiakban nem kívánja megkapni a hírlevelet, kérjük, kattintson ide: hírlevél lemondása

Ez a levél egy automatikusan generált üzenet, kérjük, ne válaszoljon rá. További tájékoztatást a Országos Gerincgyógyászati Központtal kapcsolatosan weboldalunkon olvashat: ogk.hu