Az Országos Gerincgyógyászati Központ olyan közfinanszírozott intézmény, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja.

English

Betegbiztonsági protokoll az Országos Gerincgyógyászati Központban

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az Országos Gerincgyógyászati Központ vezetősége az alábbi intézkedéseket rendelte el:

 1. Maszkviselet
  • Az Intézet minden szakorvosa és dolgozója maszkot visel munkavégzés közben.
  • A maszkviselet Pácienseink számára is kötelező.

 2. Belépési protokoll
Kérjük tisztelt Pácienseinket, hogy Intézetünkbe kizárólag a diszpécserközpontunkon, illetve ellátásszervezőinken keresztül egyeztetett időpontra érkezzenek!
  • Belépés az épületbe kizárólag 10 perccel az egyeztetett időpont előtt
  • Testhőmérséklet mérés
  • Kézfertőtlenítés
  • Adategyeztető nyilatkozat kitöltése
  • A váróteremben 1,5 méteres távolság megtartása
  • Távozáskor ismételt kézfertőtlenítés

A gördülékeny beléptetési folyamat érdekében kérjük, otthonában nyomtassa és töltse ki, majd hozza magával az adategyeztető nyilatkozatot, mely INNEN tölthető le.

 3. Kézfertőtlenítés
  • Az épület számos pontján kézfertőtlenítő automatákat helyeztünk el, melyek használata egyszerű és gyors.
   4. Hozzátartozók
  • A hozzátartozók kizárólag akkor léphetnek be az Intézetbe, ha a páciens kiskorú vagy mozgásában korlátozott vagy egyéb okok miatt önállóan közlekedni, ügyintézni nem képes. Ebben az esetben is csak egy kísérő kaphat bebocsájtást.
Tájékoztatás

Tisztelt Betegeink!

A járványügyi helyzet aktuális alakulására való tekintettel az Országos Gerincgyógyászati Központ közfinanszírozott járóbeteg-ellátásában
2021. március 08-ától ÁTMENETILEG CSAK SÜRGŐSSÉGI indikációjú gerincgyógyászati ellátás nyújtására van lehetőség.

Ennek igénybevételéhez sürgősségi háziorvosi vagy szakorvosi beutaló és előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a (+36) 1 887-7900 telefonszámon.


 Tisztelt Hozzátartozók!

A közegészségügyi-járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 3-tól az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg osztályain
LÁTOGATÁSI TILALOM LÉPETT ÉLETBE!

Járóbeteg-ellátás esetén a hozzátartozók kizárólag akkor léphetnek be az Intézetbe, ha a páciens kiskorú vagy mozgásában korlátozott vagy egyéb okok miatt önállóan közlekedni, ügyintézni nem képes. Ebben az esetben is kizárólag EGY kísérő kaphat bebocsájtást.

Betegbiztonsági protokollunkat ITT olvashatják el.

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.


Megértésüket és türelmüket köszönjük!