Az Országos Gerincgyógyászati Központ hazánk egyetlen olyan közfinanszírozott kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének teljes spektrumát átfogja.

Gerincbetegek a Gerincbetegekért Alapítvány

A Gerincbetegek a Gerincbetegekért Alapítvány célja a nem megfelelő anyagi körülmények között élő daganatos gerincbetegségben és egyéb, a gyermekkorra jellemző gerincbetegségekben szenvedő gyermekek gyógyítása során felmerülő személyi kiadások enyhítése (utazási támogatás, segédeszköz beszerzése, házi gondozás megszervezése).

Az alapítvány napi feladatai között kiemelkedő a gerincbetegségek jobb megismerését elősegítő alapkutatások finanszírozása, valamint a gerincbetegek szociális, egzisztenciális és mentális rehabilitációját elősegítő szerződések és aktivitások támogatása.

Amennyiben az évi jövedelmekről elkészített adóbevallásnál az alapítványoknak adható 1 %-ot a Gerincbetegek a Gerincbetegekért Alapítványának ajánlaná fel, úgy az alapítvány adószámát - 18231894-1-43 - szíveskedjen feltüntetni a rendelkező nyilatkozat megfelelő rovatában.

Köszönjük megtisztelő támogatását!

Az alapítvány honlapja: http://gerincbetegalapitvany.hu/