Az Országos Gerincgyógyászati Központ hazánk egyetlen olyan közfinanszírozott kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének teljes spektrumát átfogja.

BB Spine

Nemzetközi gerincgyógyászati konferencia Budapesten

Budapest Spine Conference idén a Spine Expert Group és a Magyar Gerincgyógyászati Társaság kongresszusával összevontan kerül megrendezésre. A konferencia szakmai házigazdája az Országos Gerincgyógyászati Központ. 2013. legfontosabb nemzetközi gerincgyógyászati szakmai konferenciájára Euróra legtöbb országából, az Egyesült Államokból és a Távol-Keletről is érkeznek előadók, több mint 50 előadást hallgathatnak meg az érdeklődők. A konferencia kiemelt témája az idősödő populációt érintő gerincbetegségek kezelése, a 65 év feletti korosztály speciális rizikó faktorai gerincműtétek esetén. Az érdeklődők többek között előadásokat hallgathatnak meg a gerincet érintő elsődleges és metasztatikus tumorok sebészetével kapcsolatban.

A konferencia elnöke: Varga Péter Pál, meghívott elnök: Stefano Boriani

Időpont: 2013. november 29-30.

Bővebb információ